RC-Hjälp  Videos

Letar du efter recensioner om RC-flygplan? Sök inte längre! På Larsendata Hobby & Livet erbjuder vi ett brett utbud av RC-flygplan, tillsammans med värdefull information och detaljerade recensioner. Oavsett om du behöver hjälp med inställningar för radio och mottagare för RC-plan och helikoptrar eller hjälp med installation och byggnation av ditt RC-flygplan, så har vi dig täckt. Upptäck den spännande världen av RC-flygning och låt din hobby verkligen lyfta med Larsendata Hobby & Livet.

Vårflyg

Vårflygning

Jul Kul 2023

JUl Kul

Vinterflygning drags 20231118

Vinter Flygning på Dragsängarna.Kallt väder den här helgen och fingrarna var inte riktigt van med kylan.Piper J3 Cub L-4 Grasshopper [gallery...

Höstflygning drags 20231028

Höst Flygning på Dragsängarna.Super väder den här helgen som även blev den sista innan snön kom.Piper J3 Cub L-4 Grasshopper  

Dragsängarna 20230909

Modellflygets dag Drags, Flygning på DragsängarnaPiper J3 Cub,, Sukhoi mm.

Dragsängarna 20230612

Flygning på Dragsängarna.Piper J3 Cub, vårluftningRadio: Futaba T16SZ

Nyligen tillagda

Det här är OpenTx-spellistan för nybörjare. Videor i den här listan tenderar att fokusera på ett enda ämne och antar att tittaren har liten tidigare erfarenhet av OpenTx.

Chip Hyde berättar hur du länkar din nya 16SZ till din mottagare. Steg-för-steg-instruktioner för att koppla ihop din radio från 13-faldiga världsmästaren Chip Hyde och från ”hur gör jag det här” till ”så enkelt är det”! Den här instruktionen gäller även 18SZ-modellen. Besök vår webbsida på www.futabarc.com.

Du kan se fler R/C-relaterade videor på kanalen – / smärtfritt360 Vänligen överväg att prenumerera och stödja kanalen genom att besöka http://www.patreon.com/painless360 Du kan följa oss på Twitter också – https://twitter.com/painless360 och Instagram också. Tack för att du tittade, GILLA och prenumerera. Lycka till med att flyga!

I den här videon visar jag hur du ställer in ett flybar-huvud på en Collective Pitch (CP)-helikopter. Det är ingen svår process, men det är en tidskrävande process som du kan se av längden på videon. Men om du sätter dig ner och gör de steg som jag lägger ut så får du en fågel som är mycket stabilare än vad den skulle vara om du bara skulle ställa upp den och ”kalla den bra”. Om du behöver hjälp med den här installationen, kom över till forumet så hjälper vi dig.

Handledning för installation av RC helikopter svansrotor. Snurrar din RC-helikopter vilt på spolen? Snurrar stjärtrotorn åt fel håll? Är knivarna korrekt monterade? Svänger din heli åt höger när du ger ett vänsterspinnekommando?
Om något av detta beskriver vad din RC-helis svans gör, och du inte kan ta reda på varför, hoppas jag att den här RC-helikopterns svansrotorfilm kommer att hjälpa.

VIKTIG! Följ alltid instruktionerna för din RC-helikopterbyggda manual. Som jag sa i videon, finns det några undantag från de ”generaliserade” reglerna för stjärtrotorinställning som visas i detta speciella och vanliga exempel.

​Delar hur jag ställer in min nya SAB Goblin 380 med Futaba 16IZ Tx, Ikon2 FBL och Scorpion Tribunus ESC ifall det kan hjälpa någon annan

Hjälp videos

Radiomaster TX16S

Radiomaster TX16s Setup – Hur du ställer in dina nya TX16s från https://rcvideoreviews.com är en KOMPLETT installationsguide för Radiomaster TX16s. I den här videon granskar jag systemalternativen för radion inklusive demonstrationer av vad alternativen gör. Jag täcker användningen av LUA-verktygsmenyn, hanterar verktygen som visas på den menyn, SD-kortnavigering, hårdvarukalibrering och mycket mer.

OpenTX Hjälp.

Det här är OpenTx-spellistan för nybörjare. Videor i den här listan tenderar att fokusera på ett enda ämne och antar att tittaren har liten tidigare erfarenhet av OpenTx

Futaba T16SZ

Futaba 16SZ är kraftpaketet du vill ha under ditt träd. Den bästa presenten någon pilot någonsin kommer att få eller ge sig själv! Med kanalerna, programmeringen och funktionerna för att flyga de mest komplexa flygplansmodellerna och den otroliga ergonomin för att det ska kännas enkelt. Kolla in alla anledningar till att den är överlägsen på futabarc.com

.

Open TX Setup

Du kan se fler R/C-relaterade videor på kanalen – / smärtfritt360 Vänligen överväg att prenumerera och stödja kanalen genom att besöka http://www.patreon.com/painless360 Du kan följa oss på Twitter också – https://twitter.com/painless360 och Instagram också. Tack för att du tittade, GILLA och prenumerera. Lycka till med att flyga!

.

Hitta dina hjälp videos för RC

Det mesta finns att hitta på Youtube

© Divi 2024 All rights reserved.